ÅS: Moerveien 6E, 1430 ÅS
VESTBY: Vestheimveien 33, 1540 Vestby

Bedriftsavtale

Med riktig behandling kan sykefraværet reduseres!

Klinikk Sørnes

Garanterer resultater

Erfaring fra naboland

Erfaring fra forsøk gjort i Danmark viser at bedrifter som tilbyr kiropraktor, fysioterapeut og massør til sine ansatte har dekket inn disse kostnadene i løpet av seks måneder. I de påfølgende seks måneder sparer bedriften penger!

Klinkikk sørnes

Behandler i stedet for å sykemelde

Klinikk Sørnes kan tilby et bedriftskonsept hvor våre kiropraktorer og fysioterapeuter jobber systematisk med å kartlegge de ansattes nerve-, muskel- og skjelettrelaterte plager, og i hvilken grad dette påvirker sykefraværet og arbeidsinnsatsen til den enkelte.

Deretter skreddersys det enkle og effektive tiltak som reduserer eller fjerner plagene uansett om de oppstår akutt eller er kroniske. Med kompetanse vil ansatte som sliter med muskel- og skjelettplager få mer overskudd og større arbeidskapasitet og bedriften langt lavere sykefravær.

Hodepine, migrene og muskel/skjelettlidelser er den vanligste årsaken til sykefravær og uføretrygd i Norge. Muskel- og skjelettlidelser alene utgjør 46 prosent av sykefraværet og 33 prosent av uførepensjonen. I tillegg har mange redusert arbeidskapasitet eller sykefravær på grunn av hodepine og migrene.

KLINIKK SØRNES

Hvordan kan vi redusere sykefraværet?

Målsettingen med er å redusere sykefraværet og plagene til ansatte som lider av nerve, muskel- og skjelettplager samt å øke arbeidskapasiteten til dem som ikke er sykemeldt til tross for kroniske plager.

Dette gjøres på flere måter:

1

Undersøkelse av kiropraktor / fysioterapeut og behandling samme dag som plagen oppstår.

Dette forutsetter at de ansatte er godt informert om behandlingstilbudet slik at de selv tar direkte kontakt når behovet oppstår. De aller fleste kan jobbe samtidig som de går til behandling.

2

Intensiv behandling av kroniske plager

Ansatte med kroniske plager trenger et spesielt tilrettelagt behandlingstilbud som skreddersys av kiropraktoren i samarbeid med anestesilege. Intensivbehandling innebærer flere behandlingstilbud på samme dag for å normalisere funksjon og bryte etablerte smertemønstre.

3

Forebyggende behandling og vedlikeholdsbehandling

Ansatte som har hatt kroniske lidelser og blitt friske vil ofte trenge vedlikeholdsbehandling i tillegg til treningsveiledning for å holde seg friske. Mange andre vil også ha nytte av å gjennomgå funksjonsundersøkelser av nakke og rygg for å lokalisere funksjonsfeil som senere kan gi plager..

Ansatte med kroniske plager

En stor andel av sykefraværet i mange bedrifter skyldes et fåtall langtidssykemeldte som har utviklet kroniske plager og ikke får tilfredsstillende hjelp gjennom det offentlige helsetilbudet.

Enkle feil, men komplisert sammensatt

En stor andel av sykefraværet i mange bedrifter skyldes et fåtall langtidssykemeldte som har utviklet kroniske plager og ikke får tilfredsstillende hjelp gjennom det offentlige helsetilbudet.

De vanligste årsakene til plager i nerve-, muskel- og skjelettsystemet skyldes som regel en kombinasjon av betennelser og funksjonsfeil i ledd, muskulatur og nerver.

 

Ønsker du å vite hva Kiropraktoren kan gjøre for din bedrift eller ønsker dere et tilbud på bedriftsavtale? Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale.

Med riktig behandling kan sykefraværet reduseres!