ÅS: Moerveien 6E, 1430 ÅS
VESTBY: Vestheimveien 33, 1540 Vestby

Timebestilling

Det er enkelt å bestille time til Kiropraktoren hos Klinikk Sørnes i Vestby og Ås.

Benytt online booking, telefon, sms eller send oss sen e-post. 

KLINIKK SØRNES

Hvordan bestille time til kiropraktor?

Det er enkelt å bestille kiropraktor time til Klinikk Sørnes i Vestby eller ÅS. Du trenger ikke henvisning fra lege. Vi har ofte svært kort ventetid og ofte er det mulig å komme inn samme dag du bestiller time.

1

Timebestilling

Enkleste måte å finne en første ledige time eller en tid som passer deg er å benytte seg av vår online timebestilling, du kan også ringe eller sende SMS.

2

Behandling

Dersom du ikke har vært pasient hos oss tidligere, setter vi av ekstra god tid ved første besøk. Har du vært på behandling tidligere vil et besøk hos oss ta ca 15 min.

3

Oppfølgning

Alle oppfølgning er individuell, men ofte vi pasienten føle merkbar stor forskjell allerede etter noen få behandlinger hos kiropraktoren. Kiropraktoren har også sykemeldingsrett, og kan henvise til røntgen, MR, CT om det skulle være behov.

Bestilling på nett

Benytt vår online booking, her kan du finne tidspunkt som passer og bestille direkte. Benytt knappen under for å åpne online booking

Telefon / SMS

Bestill time på telefon eller SMS. Dersom det oppstår noe akutt utenfor åpningstid, er det bare å ta kontakt oss på vakttelefon (samme nummer).

4746 5005

Åpningstider

Mandag – Fredag
8.00 - 18.00
Lørdag
Vakttelefon/ Akutt
Søndag
Vakttelefon/ Akutt

Ønsker du å bestille time?

Prøv vår online booking!
Finn ledig kiropraktortime i Ås eller Vestby med vår online booking. Enkelt og raskt!

Online booking klinikk sørnes