ÅS: Moerveien 6E, 1430 ÅS
VESTBY: Vestheimveien 33, 1540 Vestby

Helseforsikring

– time raskt til riktig behandling.

Våre samarbeidspartnere

helseforsikring tryg
helseforsikring storebrand
helseforsikring IF
helseforsikring gjensidige

Har du helseforsikring?

For deg som har behandlingsforsikring kan Klinikk Sørnes - Kiropraktikk & Fysioterapi i Vestby og Ås tilby rask og effektiv behandling. For bestilling av time hos kiropraktor kan du benytte online booking eller kontaktskjema. Du kan selvfølgelig også ringe for å snakke med oss direkte. Det er fint om du har vært i kontakt med forsikringsselskapet ditt før første time.

Fakta

Helseforsikring, også kalt behandlingsforsikring, er blitt mer og mer vanlig de siste årene. Man regner med at cirka 400 000 nordmenn har denne type forsikring. Flere og flere bedrifter velger å tegne helseforsikring for sine ansatte. Dette kommer både de ansatte og bedriften til gode. Forsikringen sikrer rask undersøkelse og behandling ved sykdom eller skade.

Dekkning

Helseforsikringen dekker undersøkelse og behandling hos legespesialist, kiropraktor eller fysioterapeut. Den dekker også billeddiagnostisk utredning (MR, røntgen CT og ultralyd) dersom dette er nødvendig.
Kiropraktor Peer Sørnes har et godt samarbeid med alle de store aktørene som leverer denne type forsikring. Du kan derfor benytte din helseforsikring hos i Vestby og Ås som betyr at du som pasient kommer raskt til utredning og riktig behandling.
Forsikringen sikrer rask undersøkelse og behandling ved sykdom eller skade